فوت ۶۵۶ نفر در تصادفات ۱۷ روز ابتدایی شهریور در جاده‌های کشور یک میلیون دوز واکسن آنفلوانزا توزیع شد | قیمت واکسن وارداتی چقدر است؟ فساد جدید کشف شده در حوزه واردات تلفن همراه | جا زدن آیفون بجای شیائومی آیا مدارس در مهر ماه غیر حضوری آغاز خواهند شد؟ افزایش ۳۲ تا ۴۵ درصدی مستمری بازنشستگان تأمین اجتماعی ابلاغ شد انسولین «نوورپید» در مشهد پیدا نمی شود | دیابتی های مشهدی قربانی داروخانه های منتخب مجروحیت ۲ جنگلبان در حمله به پاسگاه یگان حفاظت منابع طبیعی در اسالم انتقاد‌ها از رواج «تولد در تاریخ رُند» در کشور | نرخ سزارین در ایران بالاست پیش بینی آب و هوا در ۱۹ شهریور ۱۴۰۴ | کاهش دما در نوار شمالی کشور نوشابه خطر ابتلا به کبد چرب را ۴ برابر افزایش می‌دهد شهادت مامور پلیس در یک مزرعه کشت خشخاش در خوزستان (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) آیا خبر عفو تتلو صحت دارد؟ | واکنش وکیل امیرحسین مقصودلو به شایعات (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) «مشهد مهربان» امسال در خدمت دانش‌آموزان محروم خراسان رضوی شکایت از باغ‌وحش ارم پس از تلف‌شدن توله شیر امیرعلی اکبری (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) ترافیک فوق‌سنگین در جاده چالوس | محورهای فیروزکوه، هراز و آزادراه قزوین - رشت را انتخاب کنید (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) زلزلۀ نسبتا شدید حوالی بندر چارک هرمزگان و جزیره کیش را لرزاند + جرئیات (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) استاد پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی مطرح کرد: مشهد درگیر فرونشست | تهدیدی جدی برای زیرساخت‌های حیاتی زباله، مهم‌ترین معضل زیست محیطی طرقبه و شاندیز تلاش حداکثری وزارت آموزش و پرورش ساماندهی کودکان بازمانده از تحصیل تأکید وزارت آموزش و پرورش بر حذف نگاه تجاری در مدارس غیردولتی هشدار مرکز اطلاعات مالی به موسسات خیریه | خیریه‌ها ممکن است در معرض فساد قرار گیرند پلیس فتا هشدار داد: کلاهبرداری با نام سود سهام عدالت تعیین وضعیت استخدام حدود ۲۰ معلم نهضتی و پیش دبستانی تا هفته آینده (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) اعتراض جمعی از اعضای هیئت‌علمی دانشگاه فرهنگیان به مصوبه سقف سنی پذیرش دانشجومعلمان گلایه مندی مردم مشهد از نحوه پاسخ گویی سامانه ۱۲۲ | انتظار پشت خط آبفا کلیاتی در مورد انرژی و مواد مغذی مورد نیاز کودکان ۱ تا ۲ ساله اهواز همچنان غرق در دود ناشی از آتش‌سوزی هوالعظیم | مسئولان اقدام مؤثری نکردند نوید بارش‌های نرمال پاییزی برای چند استان
سرخط خبرها

شیوع کرونا در خراسان‌رضوی همچنان در وضعیت هشدار | وضعیت بیماری در استان پایدار نیست

  • کد خبر: ۴۰۵۹۴
  • ۰۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۳
شیوع کرونا در خراسان‌رضوی همچنان در وضعیت هشدار | وضعیت بیماری در استان پایدار نیست
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان‌رضوی گفت: به‌شدت نگران هستیم،شیوع کرونا در استان همچنان در وضعیت هشدار است.
امیرعلی قاسمی‌مقدم/ شهرآرانیوز، حسن جعفری درباره پیش‌بینی‌ها رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مراسم‌های عزاداری اظهار کرد: برای مقابله با بیماری کرونا و اجرای برنامه‌ها و مراسم عزاداری در این ایام ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا با بررسی‌های همه‌جانبه و کارشناسانه به تهیه دستورالعمل عزاداری محرم و صفر اقدام کرده و به تمام کشور نیز ابلاغ شده است.

وی افزود: متعاقب این دستورالعمل، ستاد‌های استانی با تشکیل جلسات توجیهی و ابلاغ پروتکل‌ها به دستگاه‌های مربوط، زمینه برگزاری عزاداری‌ها را فراهم کردند.

جعفری تصریح کرد: مطابق این دستورالعمل، کارگروهی با عنوان کارگروه مراسم عزاداری محرم و صفر با مسئولیت اداره کل تبلیغات اسلامی ذیل ستاد مقابله با کرونای استان تشکیل شده و با هماهنگی و همکاری دستگاه‌های مربوط به برنامه‌ریزی برای اجرای بند‌های ابلاغی اقدام کرده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان‌رضوی درباره مفاد این دستورالعمل افزود: در دستورالعمل ابلاغی، تقریبا هر آنچه لازم بوده، از جمله نحوه عزاداری، نذرها، دسته‌روی، اماکن و... پیش‌بینی و تعیین تکلیف شده و وظایف متولیان و مردم هم مشخص است.

وی ادامه داد: برای عزاداری باتوجه‌به رفتار ویروس کرونا تدبیر شده است تا کمترین خطر متوجه عزاداران باشد. به‌عنوان مثال عزاداری در فضا‌های سربسته، استفاده از وسایل مشترک (طبل، سنچ و...) ممنوع است و متقابلا رعایت فاصله اجتماعی و استفاده از ماسک و موادضدعفونی‌کننده الزامی است.

وی همچنین درباره آخرین وضعیت استان از نظر شیوع بیماری کرونا اظهار کرد: استان خراسان رضوی به‌لحاظ شرایط خاصی که دارد به‌ویژه حضور زائران و مسافران از اقصی نقاط کشور، بستر شیوع گسترده بیماری کرونا را دارد، اما با تدابیر اتخاذشده در ستاد مقابله با کرونای استان و همت و تلاش مردم و مسئولان، تابه‌حال وضعیت به‌خوبی مدیریت و کنترل شده است. جعفری تأکید کرد: اکنون استان در وضعیت هشدار است و ما همچنان به‌شدت نگران هستیم، چون بیماری وضعیت پایداری ندارد و بسته به عملکرد مردم و رعایت دستورالعمل‌ها تغییر می‌کند.

وی گفت: باید مراقبت‌های لازم از طرف مردم و مسئولان مستمر انجام شود، به همین دلیل توصیه اکید داریم که مردم از سراسر استان و کشور به هیچ وجه به‌جز در موارد ضروری به مشهد مقدس سفر نکنند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->